Voor melding van overlijden (24/7) op: 0640089563

Voor melding van overlijden (24/7) op: 0640089563

Partners | leveranciers

Partners en leveranciers

Het is mooi om afscheid te nemen zoals de overledene wenste maar ook passend bij de nabestaanden. Er kan tegenwoordig veel maar niets moet omdat het zo hoort. Het is goed om te kijken naar wat de behoefte er is passend bij het budget.  Op deze pagina staan verschillende producten en inspirerende ondernemers die kunnen helpen om het afscheid vorm te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos, een speciale tekst op de kist of beplakt met een speciale folie, een video of fotoreportage als blijvende herinnering of juist een vervoermiddel als laatste rit.
Misschien een zelf ontworpen rouwkaart of al het bloemwerk in dezelfde uitstraling met een bloemenband om de kist. Wellicht is er behoefte aan livemuziek of zang bij het afscheid of die ene speciale cateraar. Of een urn waarin de as thuis kan worden bewaard. Alles heeft invloed op  gevoel en beleving rondom het afscheid en de uitvaart.
Met de onderstaande partners heb ik een fijne samenwerking, maar wellicht heeft u zelf al een gedachte over invulling, een product of leverancier. Dan help ik u graag verder.