Voor melding van overlijden (24/7) op: 0640089563

Voor melding van overlijden (24/7) op: 0640089563

Partners | leveranciers

Partners en leveranciers

Het is mooi om afscheid te nemen zoals de overledene wenste maar ook passend bij de nabestaanden. Er kan tegenwoordig veel maar niets moet omdat het zo hoort. Het is goed om te kijken naar wat er allemaal voor nodig is en welke behoefte er is. Op deze pagina staan verschillende producten en inspirerende ondernemers die kunnen helpen om het afscheid vorm te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos, een speciale tekst op de kist, een mooie zelfgemaakte wade, een mooie fotoreportage als blijvende herinnering of juist een vervoermiddel als laatste rit.

Misschien een zelf ontworpen en gemaakte rouwkaart of het rouwbloemwerk in dezelfde uitstraling en stijl. Een persoonlijk afscheidswoord in een video boodschap om zelf de nabestaande(n) toe te spreken op de eigen uitvaart. Wellicht is er behoefte aan livemuziek of zang bij het afscheid of die speciale cateraar. Of een urn waarin de as thuis kan worden bewaard. Alles heeft invloed op sfeer, gevoel en beleving van het afscheid en de uitvaart.

Met de onderstaande partners heb ik een fijne samenwerking, maar wellicht heeft u zelf al een gedachte over invulling, een product of leverancier. Dan help ik u graag verder.