Kosten

begrafenisondernemer Rijswijk, uitvaartverzorger Rijswijk

Begeleidings tarief

Begeleiden transparant en onafhankelijk.
Elke uitvaart is uniek en persoonlijk. De kosten van een uitvaart hangen sterk af van de wensen. De kosten voor een uitvaart liggen tussen € 6.500 en  € 10.000 (bron Consumentenbond 2023) incl. mijn begeleidingstarief . Zo is een crematie is goedkoper dan begraven in een eigen graf.
Voor elk budget is een passende uitvaart bij Van Buuren Uitvaart mogelijk. Samen kijken we naar de wensen en mogelijkheden binnen het beschikbare budget. Uiteraard vormen de details en variabelen de uitvaart, maar deze hoeven niet altijd veel te kosten om een persoonlijk en waardevolle uitaart te realiseren. Maar er zijn ook zaken waar soms niet bij stil wordt gestaan en zaken die een uitvaart onnodig kostbaar maken. Hierover kan ik u vrijblijvend informeren en adviseren.

Van Buuren Uitvaart werkt onafhankelijk en transparant en is niet gebonden aan een bepaalde verzekeraar (ring) of uitvaartcentrum. Vooraf maak ik inzichtelijk wat de kosten zijn van de uitvaart en/of specifieke wensen en u maakt keuzes wat past, ook qua budget.

Lees meer

Een uitvaart kent verschillende tarieven en dit is soms onduidelijk of verwarrend. Een uitvaart kan flink verschillen door de diensten en producten die daar onder vallen. Persoolijk kennismakings gesprek, een indicatie van eventuele kosten, inzage in verzekeringspolis(sen) zijn vrijblijvend en kostenloos.

Mijn begeleiding bestaat uit :

* Een vrijblijvend kennismakingsgesprek voorafgaande het afscheid of de uitvaart
* Directe persoonlijke ondersteuning (dag & nacht) bij het melden van een overlijden
* Het samen vormgeven van de uitvaart, volgens de wensen
* Dagelijkse controle van de overledene tijdens opbaring
* Opstellen en bespreken van een transparante kostenbegroting binnen 24 uur
* Opstellen en begeleiden van rouwdrukwerk enof rouwadvertentie
* Verzorgen van de wettelijke formaliteiten, de aangifte, opvragen van de akte en het verlof tot begraven/ cremeren bij de  gemeente van het overlijden
* Verzorgen van de formaliteiten en afstemming van de wensen van familie bij begraafplaats of crematorium
* Contact, controle en verantwoording voor afspraken met derden: leveranciers met betrekking tot de uitvaart
* Voorbereiding en begeleiding van rouwbezoek enof condoleance
* Boekje Zorgna, handleiding afwikkeling nalatenschap van partner of alleenstaande
* Nagesprek en overhandiging eindfactuur (2 tot 3 weken na de uitvaart)
* Advies vanuit het nagesprek bij behoefte naar professionals (indien gewenst)
* Advies voor eventuele grafbedekking, asafhandeling of dankkaartje (indiengewenst)
* Incl. telefoon en reiskosten, 50 km binnen regio Zuid Holland.

Het tarief voor mijn uitvaart begeleiding is:
€ 2250,- 

Begeleiding naar het levenseinde is maatwerk en afhankelijk van de behoefte. Hierover kunt u ook vrijblijvend en zonder verdere verplichting informeren.

Binnen 24 uur na ons eerste gesprek ontvangt u van mij een transparante  kostenbegroting en een overeenkomst.  Alle kosten die betrekking hebben op de uitvaart staan daarin vermeld, zo komt u niet voor verrassingen te staan. In sommige gevallen vraag ik een voorschot dat voor de uitvaart betaald dient te worden.

 

 

Verzekeren

Verzekering

Voor een uitvaartverzekering betaalt men gedurende langere tijd een premie. Na het overlijden ontvangen de nabestaanden vervolgens een in de basis verzorgde uitvaart of een geldbedrag dat aan de uitvaart besteed kan worden.
U kunt kiezen voor een kapitaal- of naturaverzekering. Bij de kapitaalverzekering ontvangen de nabestaanden een bedrag en kunnen zij dit vrij besteden aan de uitvaart. Bij een natura verzekering wordt er geen geldbedrag uitgekeerd (of een deel) maar wordt er een dienstenpakket beschikbaar gesteld na overlijden.

Mag ik u begeleiden ?

U bent niet verplicht om de uitvaart te laten uitvoeren door de verzekeraar of verzekering van de polis ook al wordt u deze aangeboden. Op sommige polissen staat er op de polis bel direct na overlijden dit telefoonnummer’. Als uw dierbare net is overleden, is men in een emotionele situatie geneigd dit te doen. Veel mensen weten niet dat je zelf een uitvaartondernemer of onderneming kiezen, dit staat geheel vrij.
Ik verzorg  een uitvaart voor iedereen. Met of zonder verzekering, en ongeacht de vorm van de verzekering. ik informeer bij de verzekeraar wat de hoogte is van wat de polis uitkeert, en licht u voor over de kosten van de uitvaart met een begroting voorafgaande de uitvaart.  Zo bent u van te voren op de hoogte van de te verwachten uitvaartnota en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

Graag informeer ik kosteloos en geheel vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn aan de hand van uw bestaande polis(sen).
Mocht u de polis niet kunnen vinden of u weet niet meer waar deze was afgesloten, dan kunt u deze zoeken via https://zoekservice.vanatotzekerheid.nl/ 

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 47 recensies
js_loader