Kosten

begrafenisondernemer Rijswijk, uitvaartverzorger Rijswijk

Begeleidings tarief

Begeleiden transparant en onafhankelijk.
Elke uitvaart is uniek en persoonlijk. De kosten van een uitvaart hangen sterk af van de wensen. De kosten voor een uitvaart liggen tussen € 5.000 en € 9.000 (bron Consumentenbond 2021) incl. mijn begeleidingstarief .
Voor elk budget is een passende uitvaart bij Van Buuren Uitvaart mogelijk. Samen kijken we naar de wensen en mogelijkheden binnen het beschikbare budget. Uiteraard vormen de details en variabelen de uitvaart, maar deze hoeven niet altijd veel te kosten om een persoonlijk en waardevol afscheid te realiseren. Maar er zijn ook zaken waar soms niet bij stil wordt gestaan en zaken die een uitvaart onnodig kostbaar maken. Hierover kan ik u vrijblijvend informeren.

Van Buuren Uitvaart werkt onafhankelijk en transparant en is niet gebonden aan een bepaalde verzekeraar (ring) of uitvaartcentrum. Vooraf maak ik inzichtelijk wat de kosten zijn van de uitvaart en/of specifieke wensen en u maakt keuzes wat past, ook qua budget.

Lees meer

Een uitvaart kent verschillende tarieven en dit is soms onduidelijk of verwarrend. Een uitvaart kan flink verschillen door de diensten en producten die daar onder vallen. Persoolijk kennismakings gesprek, een indicatie van eventuele kosten, inzage in verzekeringspolis(sen) zijn vrijblijvend en kostenloos.

Mijn begeleiding bestaat uit :

*Een vrijblijvend kennismakingsgesprek voorafgaande de uitvaart
*Directe ondersteuning (dag & nacht)  bij het melden van een overlijden
*Het organiseren en begeleiden van de gehele uitvaart
*Dagelijkse controle van de overledene tijdens opbaring
*Opstellen en bespreken van een transparante kostenbegroting binnen 24 uur
*Opstellen en begeleiden van rouwdrukwerk enof rouwadvertentie
*Verzorgen van de wettelijke formaliteiten, de aangifte, opvragen van de akte en het verlof tot begraven/ cremeren bij de   gemeente van het overlijden
*Verzorgen van de formaliteiten en afstemming van de wensen van familie bij begraafplaats of crematorium
*Contact, controle en verantwoording voor afspraken met derden: leveranciers met betrekking tot de uitvaart
*Begeleiding rouwbezoek en of condoleance
*Nagesprek en overhandiging eindfactuur (2 tot 3 weken na de uitvaart)
*Advies vanuit het nagesprek bij behoefte naar professionals (indien gewenst)
*Reiskosten 50 km binnen regio Zuid Holland, incl telefoonkosten

Het tarief voor mijn algehele begeleiding is € 2195,-

Binnen 24 uur na ons eerste gesprek ontvangt u van mij een transparante  kostenbegroting. Alle kosten die betrekking hebben op de uitvaart staan daarin vermeld, zo komt u niet voor verrassingen te staan. In sommige gevallen vraag ik een voorschot dat voor de uitvaart betaald dient te worden.

 

Verzekeren

Verzekering

Voor een uitvaartverzekering betaalt men gedurende langere tijd een premie. Na het overlijden ontvangen de nabestaanden vervolgens een in de basis verzorgde uitvaart of een geldbedrag dat aan de uitvaart besteed kan worden.
U kunt kiezen voor een kapitaal- of naturaverzekering. Bij de kapitaalverzekering ontvangen de nabestaanden een bedrag en kunnen zij dit vrij besteden aan de uitvaart. Bij een natura verzekering wordt er geen geldbedrag uitgekeerd (of een deel) maar wordt er een dienstenpakket beschikbaar gesteld na overlijden.

Mag ik u begeleiden ?

U bent niet verplicht om de uitvaart te laten uitvoeren door de verzekeraar of verzekering van de polis ook al wordt u deze aangeboden. Op sommige polissen staat er op de polis bel direct na overlijden dit telefoonnummer’. Als uw dierbare net is overleden, is men in een emotionele situatie geneigd dit te doen. Veel mensen weten niet dat je zelf een uitvaartondernemer of onderneming kiezen, dit staat geheel vrij.
Ik verzorg  een uitvaart voor iedereen. Met of zonder verzekering, en ongeacht de vorm van de verzekering. ik informeer bij de verzekeraar wat de hoogte is van wat de polis uitkeert, en licht u voor over de kosten van de uitvaart met een begroting voorafgaande de uitvaart.  Zo bent u van te voren op de hoogte van de te verwachten uitvaartnota en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

Graag informeer ik kosteloos en geheel vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn aan de hand van uw bestaande polis(sen).
Mocht u de polis niet kunnen vinden of u weet niet meer waar deze was afgesloten, dan kunt u deze zoeken via https://zoekservice.vanatotzekerheid.nl/ 

Heeft u hulp of advies nodig bij het afscheid of de uitvaart?

Laat uw gegevens achter op het onderstaande formulier en ik neem spoedig mogelijk contact op.
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 26 recensies
js_loader