Over Nancy

Nancy

Nancy

Ik ben Nancy van Buuren-Van Wees (1967), geboren en getogen in Den Haag.

Inmiddels woon ik met mijn partner al heel wat jaren in Rijswijk. Wij zijn gehuwd, hebben een fijne dochter en schoonzoon en ik mag de trotste oma zijn van een vrolijke kleindochter.
Ik houd van het leven, een goed glas wijn en van de verbinding met mensen. In mijn leven heb ik met een groot aantal verliezen te maken gehad van dierbaren, ook op jonge leeftijd.
En een bijna-doodervaring meegemaakt van iemand die heel dicht bij me staat, zo leerde ik al vroeg dat de dood en afscheid nemen ook bij het leven hoort en vele vormen kent.
De dood blijft een moeilijk onderwerp om over in gesprek te gaan, maar is een aanleiding om te praten over het leven. Tijden veranderen, het leven van een mens kan veranderen.
Zo wil ik er graag voor anderen te zijn tijdens een van de moeilijkste momenten in het leven, bij het afscheid en de uitvaart. Weet ik hoe belangrijk het is dat er iemand is die naast je staat in de begeleiding en die ontzorgt.

 

 

Werkveld en ervaring

Werkveld en ervaring

Kennis, kunde en passie

Eind 2014 heb ik een bewuste keuze gemaakt: ik liet mijn baan in het medialandschap achter, volgde de STIVU-opleiding tot uitvaartverzorgster en behaalde het diploma bij Docendo in 2015.
Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan in het vak bij de diverse uitvaartondernemers en het behalen van het NaVu diploma mag ik geregistreerd staan als uitvaartverzorgster. Dat betekent dat ik ruime ervaring in het vak heb, regelmatig nascholing volg.

De volgende bewuste stap was de opleiding verlies en rouwverwerking bij de Academie Integrale Menswetenschappen in Utrecht. Dit heeft me meer inzichten geven hoe we ieder als mens omgaan met verlies en rouw.
In het hospice heb ik als vrijwilligster van dichtbij mogen ervaren hoe het is om te ondersteunen en liefdevolle zorg te bieden aan mensen in hun laatste levensfase en hun direct naasten. Een waardevolle dankbare ervaring.
Aansluitend heb ik me bekwaamd tot Dementie Vriendelijke Uitvaartverzorger en ben ik gecertificeerd in 2018.

In 2020 nam ik de stap om te starten met mijn eigen onderneming Van Buuren Uitvaart hier bied ik de mogelijkheid om te begeleiden bij de groeiende behoefte die er is, professioneel, betrokken en persoonlijk bij het afscheid en de uitvaart. Ondersteun ik ook de collega’s die behoefte hebben aan freelance te ondersteuning.

De persoonlijke levenservaringen samen met ruime werkervaring en de passie voor het vak hebben mij geleerd dat elk leven, hoe lang of kort is geleefd, uniek en waardevol is. Graag wil ik eraan bijdragen dat de dood meer bespreekbaar wordt en het afscheid meer van onszelf.

Afscheid nemen is immers veel meer dan een uitvaart alleen.

Freelance voor collega's

In de uitvaartbranche kunnen we ons geen moment van afwezigheid permitteren. Het kent ook vele pieken en dalen maar ook bij vakanties, drukte of ziekte kunt u behoefte hebben aan extra ondersteuning in uw organisatie.
Van Buuren Uitvaart ondersteunt uw uitvaartonderneming op passende wijze en in de visie van uw organisatie. Werk klant- en gastgericht.

Onderdelen of hele uitvaarten

Tijdens ons kennismakingsgesprek hoor ik graag, aan welke dienstverlening er behoefte is. Per opdracht of periode spreken waarin de behoefte tot ondersteuning nodig is.
Van een complete uitvaart vanaf het eerste gesprek tot en met het uitvoeren. Of is er meer behoefte om een deel van de opdracht uit handen te geven? Bijvoorbeeld, de melding en regeling zijn aangenomen, maar de uitvaart kan niet uitgevoerd worden. Of de regeling dient verzorgd te worden en er is wel ruimte om de uitvaart zelf uit te voeren.

 

Lees meer

Naar de nabestaanden toe treed ik altijd op namens de onderneming, organiseer en bestel ik met de vertrouwde leveranciers.
Zorg dat de afspraken worden nagekomen. Ben het visitekaartje, kleding kan in overleg worden afgestemd. Bent u op zoek naar flexibele ondersteuning en benieuwd naar de mogelijkheden en mijn beschikbaarheid?
Door mijn brede ervaring in het werkgebied van regio Haaglanden, Rotterdam, Leiden en het Westland heb ik veel kennis van de bekende locaties, de uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen. Maar zeker ook met externe uitvaartlocatie schakel ik gemakkelijk.
Mocht buiten dit werkgebied behoefte zijn aan mijn dienstverlening, dan is dit zeker mogelijk.
Laten we vrijblijvend kennis met elkaar maken en in gesprek gaan om te kijken of ik u en uw onderneming kan ondersteunen.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 47 recensies
js_loader