Van Buuren Uitvaart – Investor LOOP Biotech

De wereld staat niet stil wat betreft duurzaamheid en een leefbare wereld. Het leven eindig is maar het dat de wereld na ons nog fijn leefbaar voor de generaties na ons is noodzakelijk. De uitvaartbranche moet hard werken aan de verduurzaming, maar als uitvaartondernemer kan ik zelf ook bijdragen in dit proces. Ongeveer 69% van de nabestaanden neemt duurzaamheid mee in hun aankoopbeslissingen, deze groep is groeiende. Industrieën veranderen: de verkoop van elektrische auto’s is toegenomen, steeds meer mensen eten plantaardige bovendien neemt de hoeveelheid hernieuwbare energie jaarlijks toe.

Ook ik vind het belangrijk dat mijn onderneming kan bijdragen, dat ook de komende generaties een leefbare toekomst hebben. Van Buuren Uitvaart blijft hierin niet stilstaan. Voor een groot aantal producten maak ik een bewuste keuze met mijn leveranciers. Zo ben ik groot voorstander om straks in 2025 als de wet is aangepast te mogen gaan resomeren, het lichaam laten oplossen in water met een alkalische hydrolyse vloeistof. Hierover leest u meer op de website onder resomeren.Ook in lichaamsomhullingen valt een duurzame keuze te maken. Van Buuren Uitvaart is investeerder van Loop Biotech. Zij hebben een aantal producten gemaakt van mycelium een van de grootse natuurlijke recyclers van de natuur. Het lichaam toevoegen aan de aarde is dan nu een verrijking voor de aarde. Het mycelium samen met de menselijke voedingsstoffen op de meest natuurlijke manier terug te brengen in de cycli van het leven. Dat vind ik een mooie gedachte. De Loop Livin Coocon™ wereld eerst levende uitvaartkist, The Loop EarthRise™ is een urn gekweekt uit paddenstoelen, waarmee je een bron van nieuw leven kunt worden. Gebruik deze urn als uniek ornament in huis, of laat hem bloeien als boom in uw tuin te begraven.

De producten maken het mogelijk om het leven na de dood te verrijken en de wereld beter achter te laten voor toekomstige generaties. Sinds 2024 behoort Van Buuren Uitvaart tot één van de 1.000 unieke investeerders van LOOP Biotech.

Wilt u meer informatie, kennismaken met de producten of toevoegen aan uw uitvaartwensen, neem gerust vrijblijvend contact op met mij. Via de link kunt naar u het interview met LOOP

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 46 recensies
js_loader