Voor melding van overlijden (24/7) op: 0640089563

Voor melding van overlijden (24/7) op: 0640089563

Een uitvaart met gehele militaire eer in opdracht.

November 2022

Wat een bijzondere week was het….een die ik altijd in mijn 🖤 zal meedragen. Een uitvaart met gehele militaire eer voor verzetsheld, oud-Engelandvaarder en Tweede Wereldoorlog-veteraan dhr. R.W. Hemmes.
Intens, trots en dankbaar mocht ik deze uitvaart in opdracht verzorgen voor een landelijke uitvaartonderneming,  met mooie nieuwe ontmoetingen waarmee we gezamenlijk een respectvol en eervol afscheid hebben gerealiseerd. Het 17e Panserinfanteriebateljon Garderegiment Fuseliers Pr. Irene en regimentskapitein Linda van BeekPeter Boelhouwer dank voor je snelle schakelen in de openbare ruimte, verkeer en veiligheid daar waar het nodig was en ik het nodig had.
Nelleke Swinkels-v.d.Vorst jouw connecties op hoog niveau en liefdevolle charme uit het zuiden van ons land, een “blij…” zal ik nooit vergeten! Aalmoezenier Dhr. Jan van Lieverloo. Marjolein, van Kabinet en Protocol, een leuke vrouw met een open blik.
Medewerkers van crematorium Ockenburg.

Spontaan een persoonlijke warme ontmoeting met Prinses Irene der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau, Prinses van Lippe Biesterfeld.

#hemmes #respect #engelandvaarder #vrijheid #vrijheidsstrijder #uitvaart 
#medemenslijkheid #vrede #vrijheid #defensie #denhaag #uitvaart #tweedewereldoorlog
#trompettist #GarderegimentFuseliers #veiligheid

Foto’s: henk ros

Heb je mijn hulp of advies nodig bij het organiseren van een uitvaart?

Neem vrijblijvend contact met mij op via het formulier hiernaast, dan neem ik direct contact met je op.